Agenda

2024

Vikingdag in Moesgard


Lees verder...

Statistiek

Vandaag 93
Deze week 847
Deze maand 2516
Vanaf 10-2008 1289081

Cursussen met begeleiding van een docent
 

Voor mensen die veel waarde hechten aan samen leren zijn cursussen onder leiding van een leraar een goede keuze. Leraren die dit soort cursussen begeleiden zijn niet zelden moedertaalsprekers. Met kleine groepjes van ongeveer 5-10 mensen vindt er meestal wekelijks een bijeenkomst plaats. Door directe contact met de leraar krijgt u gerichte terugkoppeling op uw uitspraak. Sommige leraren bieden privéles aan.

 

Uw cursus

Wilt u uw cursus laten opnemen in dit overzicht?

Laat het ons weten.

 

 

 Volksuniversiteit Utrecht
Locatie: Ina Boudier Bakkerlaan 7, Utrecht
Soort cursus: Groepslessen

Bij de Volksuniversiteit Utrecht kunnen cursussen Deens op verschillende niveaus gevolgd worden. Denemarken is één van 's werelds gelukkigste landen, en dit is grotendeels te danken aan 'hygge'. Of het nu is vanwege dit bijzondere aspect of vanwege de gave Deense series zoals Borgen, Bedraget, of Forbrydelsen, er zijn tal van redenen om Deens te leren. Misschien ben je wel geïnteresseerd omdat je graag op vakantie gaat in Denemarken. Tijdens de cursus zul je intensief Deens oefenen, waardoor je vertrouwd raakt met de Deense uitspraak en steeds vaardiger wordt in het spreken van de taal. Thuis kun je verder werken aan uitspraak, schrijfvaardigheden en grammatica.
Website: www.volksuniversiteitutrecht.nl

 

 

 

Volksuniversiteit Den Haag
Locatie: Zandvliet Lyceum, Bezuidenhoutseweg 40, Den Haag
Soort cursus: Groepslessen

Bij de Volksuniversiteit Den Haag kunt u tweemaal per jaar instromen bij de cursus Deens. De cursus bestaat uit 12 lessen van ieder anderhalf uur. In september en in februari kunt u starten met de cursussen. Aan de hand van alledaagse situaties worden verschillende aspecten van de Deense taal onder de loep genomen. Binnen de cursus wordt ook aandacht besteed aan typisch Deense gewoonten en gebruiken. Er wordt gewerk met de lesmethode Vi Snakkes Ved!
Website: www.volksuniversiteitdenhaag.nl

 

 

 

 

 

NB: Er verandert altijd veel in cursussen met begeleiding van een docent. Bezoek de webzijde van de cursusinstelling voor de meest actuele lesdata, lestijden en prijzen. Is een deel van de informatie op deze pagina verouderd? Laat het ons even weten door contact op te nemen.

 
2024 Harmen Schoonekamp | Contact | TalennetWebplattegrond. . .

Citaat van de dag

"Van dat, waarvan men niet kan spreken, moet men zwijgen.
Det, hvorom man ikke kan tale, om det må man tie. "
- Ludwig Wittgenstein -
(1889-1951)

Mededelingen en snelkoppelingen

Heeft u een eigen website? Een link naar deze website wordt zeer gewaardeerd. Uw website kan eventueel ook bij ons in het linkoverzicht geplaatst worden.