Agenda

2021

Vikingdag in Moesgard


Lees verder...

Statistiek

Vandaag 78
Deze week 783
Deze maand 254
Vanaf 10-2008 1262215

Cursussen met begeleiding van een docent
 

Voor mensen die veel waarde hechten aan samen leren zijn cursussen onder leiding van een leraar een goede keuze. Leraren die dit soort cursussen begeleiden zijn niet zelden moedertaalsprekers. Met kleine groepjes van ongeveer 5-10 mensen vindt er meestal wekelijks een bijeenkomst plaats. Door directe contact met de leraar krijgt u gerichte terugkoppeling op uw uitspraak. Sommige leraren bieden privťles aan.

 

†Uw cursus

Wilt u uw cursus laten opnemen in dit overzicht?

Laat het ons weten.

 

 

 

Volksuniversiteit Leiden / BplusC
Locatie: Oude Vest 45, Leiden
Soort cursus: Groepslessen

B plus C staat voor Bibliotheek plus Centrum voor kunst en cultuur. Onder deze noemer valt ook de Volksuniversiteit Leiden. Jaarlijks start in september een 14-delige cursus Deens. De nadruk ligt daarbij op het spreken en verstaan van het Deens in de meest voorkomende alledaagse situaties. In februari start vervolgens de vervolgcursus die eveneens uit 14 lessen van twee uur bestaat. Er wordt gewerkt met het lesboek Welkom in Denemarken. De docent Stefan Theunissen studeerde Deens in Amsterdam en heeft een tijd in Aarhus gewoond.
Tijden: 19.30 - 21.30
Prijs: 258,-
Website: www.bplusc.nl

 

 

 

 

Volksuniversiteit Den Haag
Locatie: Aloysius College, Oostduinlaan 50, Den Haag
Soort cursus: Groepslessen

Bij de Volksuniversiteit Den Haag kunt u tweemaal per jaar instromen bij de cursus Deens. De cursus bestaat uit 12 lessen van ieder anderhalf uur. In september en in februari kunt u starten met de cursussen. Aan de hand van alledaagse situaties worden verschillende aspecten van de Deense taal onder de loep genomen. Binnen de cursus wordt ook aandacht besteed aan typisch Deense gewoonten en gebruiken. De cursus wordt gegeven door Annemiek Langen. Zij heeft Deens geleerd in Denemarken en vervolgens in Nederland haar doctoraal in de Scandinavische Taal- en Letterkunde behaald. Er wordt gewerk met de lesmethode Vi Snakkes Ved!
Tijden: 20.15 - 21.45 (beginnerscursus
Tijden: 18.30 - 20.00 (vervolgcursus)
Prijs: 159,-
Website: www.volksuniversiteitdenhaag.nl

 

 

 

 

NB: Er verandert altijd veel in cursussen met begeleiding van een docent. Bezoek de webzijde van de cursusinstelling voor de meest actuele lesdata, lestijden en prijzen. Is een deel van de informatie op deze pagina verouderd? Laat het ons even weten door contact op te nemen.

 
2023 Harmen Schoonekamp | Contact | Talennet |  Webplattegrond. . .

Citaat van de dag

"Iedere taal geeft een unieke kijk op het leven.
Et andet sprog er et andet syn på livet. "
- Federico Fellini -
(1920-1993)

Uw link hier?

Neem contact met ons op

E-mail